Dressyr ska vara roligt både för häst och ryttare! Oavsett om du vill ha högre poäng på dressyrbanan eller en mer vändbar häst på hoppbanan eller bara en frisk och lösgjord häst som ger en bättre ridkänsla så är dressyrträningen jätteviktig. Jag utgår från ekipagets egna mål och förutsättningar för att tillsammans med eleven lägga upp en individuell träningsplan med delmål och uppföljning. Det finns inga universallösningar och enkla genvägar till bra ridning. Däremot kan man komma  väldigt långt med tålamod, motivation, vilja och ett bra träningsupplägg. Jag tycker att det är viktigt att tränaren och eleven komuniserar med varandra, och jag är noga med att eleven vågar fråga om den inte förstår eller tycker något är konstigt.

Jag kommer hem till dig och håller träning, eller så kommer du till Ärentuna där det finns 20×40 ridhus. Väljer du att åka dit tar jag ingen milersättning. Däremot tillkommer ridhusavgift på 50 kr.

Jag håller träningar för alla typer av ekipage och har elever på de flesta nivåer. Det viktiga är att du själv VILL träna och är motiverad att lära dig nya saker. Tillsammans jobbar vi för att du ska nå dina mål!