Inget unghästchampionat för Denver i år

Tyvärr fick Denver en hovböld ett par veckor innan vi skulle åka ned till Flyinge och rida unghästchampionaten, så vi fick tyvärr stryka oss. Nytt försök nästa år om han är redo då.

Equine Elite auktionen

Äntligen är det dags för en av årets största händelser igen. Den 26 oktober för att vara exakt. Equine Elite är en av Europas mest exlusiva auktioner med fantastiska hästar, diamanter i glasen, spektakulära shower och stor fest efteråt.  I år har jag nöjet att få åka dit med en kund och hjälpa henne köpa en häst. Vi har redan tittat ut några vi är intresserade av på förhandsfilmerna, men jag vet att det kommer bli många fler som vi provrider när vi väl är där. Det svåra kommer nog bli att välja. Men det är ju ett angenämnt problem.

Nu kan du betala med kort!

Eftersom vi snabbt fått fler och fler nöjda kunder som köpt en större mängd foder åt gången så är vi glada att nu kunna erbjuda alla våra kunder att slippa krångla med kontanter och nu går det att betala med kort istället! Snabbt, smidigt och säkert!

DressageLife sponsrar och har försäljning på hopp och dressyr DM! Missa inte det!

I helgen kommer vi finnas på Upplands distriktsmästerskap i hoppning och dressyr. Vi sponsrar seniorklassen i båda diciplinerna med fina priser! Självklart kommer det även finnas möjlighet att köpa foder på plats, dessutom till DM-rabatt!! Vi tar med oss ett urval ur sortimentet, är det något speciellt ni önskar så hör av er så försöker vi ta med det också!

ÄNTLIGEN finns Dodson & Horrell i Uppsala!

Jag har länge velat fodra Denver med Dodson & Horrells foder efter att jag provat det tidigare när jag bott längre söderut och varit mycket imponerad av hur bra det har fungerat på alla hästar. Tyvärr har jag inte lyckats hitta det här uppe, men nu är problemet löst. Jag är numera återförsäljare för alla deras produkter. Vill du vara säker på att jag beställer hem just det fodret du behöver till din häst? Missa inte erbjudandet som finns nu! 10 % på hela sortimentet om du beställer innan den 18 aug. Den 19 skickar jag iväg min beställning. Mer information hittar du här: http://www.dressagelife.se/foderforsaljning

Denver kvalad till Flyinge i år igen!

Lagom till Denver var tillbaka efter sin operation blev det dags för mig att operera min rygg igen. Därför har det varit lite dåligt med uppdateringar här eftersom jag inte haft någon häst hemma. Men båda våra operationen har gått jättebra och vi mår nu bättre än någonsin. Jag började rida igen 1 maj efter min operation och har nu hunnit tävla lite igen och lyckats kvala Denver till Flyinge i höst.  Han har skött sig exemplariskt när vi varit ute och utöver kvalet till championatet har han även vunnit en  reg LA:3 på nästan 69%. Vad ska det bli av denna stjärna?

Denver opererad!

Denver har gått igenom en lös benbitsoperation. Det var planerat  att göras någon gång redan från det att han köptes och han har inte haft några problem innan operationen, men vi bestämde i samråd med hans veterinär att det var bättre att operera nu när han ändå skulle vila efter Breeders än att vänta till han blev äldre. Även om det såg bra ut på röntgen och det inte borde bli något problem även i framtiden så kan man aldrig vara säker. Och det är bättre att förekomma. Förhoppningen är ju att han ska gå hela vägen och då var det det bästa beslutet att opererera nu av många olika orsaker. Operationen gick med bästa möjliga resultat och det har läkt fint. Nu är det skrittpromenader och liten sjukhage som gäller i 4 veckor till, sen ska han sättas igång igen.

Lyckat unghästchampionat!

Denver gjorde väldigt bra ifrån sig nere på avelschampionatet i Flyinge förra veckan, och jag är mycket nöjd med honom. Han fick fina omdömen och siffror från domarna, klarade den långa resan bra och åt och sov bra på tävlingsplatsen. Nu har jag lite välförtjänt vila och sen fortsätter utbildningen mot nästa delmål som är femårschampionatet.

Nylansering av hemsidan!

Som ni ser så har det blivit lite ändringar här på hemsidan, även om mycket är detsamma. Jag har startat upp ett sammarbete med en av mina kontakter i Holland som jag köpte Denver ifrån och kan nu även erbjuda hästar till salu därifrån. Jätteroligt att kunna erbjuda så många fantastiska hästar av absolut toppkvalitet. Det är inte helt lätt att hitta annars.
Träningen av Denver går bra, han matchas för att åka till Flyinge där vi rider fyraårsfinalen om ett par veckor. Han gör stora framsteg för varje dag och är verkligen jätterolig att arbeta med. Han är en häst man alltid hoppar av med ett leende på läpparna. Precis som det ska vara.