Denver I.P.S

F 2008
E: Zizi Top                           Ue: Krack C
Denver är stallets stigande stjärna. Jag importerade honom själv från Holland hösten när han var 3 år efter att ha tittat på en bra bit över 100 hästar. Jag visste precis vad jag ville ha, men hittade det inte förän jag träffade Denver. Han har tre mycket bra gångarter men är dessutom väldigt personlig och har ett utmärkt temperament. Jag kvalade honom till unghästchampionatet för fyraåriga hästar i Flyinge, och väl där gjorde han en mycket bra prestation. Nu ska han matchas vidare mot femårschampionatet och på sikt har jag jag mycket höga förhoppningar på den här hästen!
 Reier   
 F 1998
E: Laurentz                            Ue: Elegant
Reier var en hollänsk körhäst och importerades till Sverige som femåring. Då var det tänkt att han skulle bli hopphäst hos den tidigare ägaren. Jag köpte honom i maj 2008 och han var då startad i någon LA dressyr. Leo som han kallades hemma i stallet visade sig ha talang för dressyr och vår karriär gick spikrakt uppåt med vinster och placeringar i de flesta starter. Vi tog oss till svår klass med siktet på Grand Prix inom en inte allför lång framtid när det som inte får hända hände. Leo gjorde illa sig i hagen och trots 1,5 års rehabilitering blev han aldrig bra och han springer nu på de evigt gröna ängarna. En stor del av mitt hjärta kommer alltid att tillhöra honom.
Domino
 F 2001
E: Donjour                       Ue: Werbellinsee
 
Domino är en tysk import som jag köpte som fyraåring. Han har tre riktigt bra gångarter där speciellt galoppen får folk att titta till en extra gång. Honom har jag utbildat upp till MSV B dressyr. Från sju års ålder har han varit hopphäst på heltid och tävlar upp till 125 och tränar såklart högre och han är stadigt på väg upp i klasserna. SÅLD.
Mysetta
F 1991
 E: Trofé                               Ue: Leopard
Mysetta köpte jag när jag gick på gymnasiet och hon var  den första hästen som jag själv ägde. Hon var då utbildad LB dressyr och 110 hoppning. Tanken med henne var att hon skulle bli en allroundhäst, men efter vår första dressyrtävling tillsammans och min första dressyrtävling någonsin så insåg jag att det var dressyr jag ville hålla på med. Första tävlingen vann vi och andra tävlingen vann vi också och sen var vi placerade i princip varje start efter det. Jag tävlade henne upp till MSV C  och hon var utbildad högre innan jag sålde henne till Finland. Hon kommer alltid att vara väldigt speciell för mig och jag har henne att tacka för mycket i min ridning. Tyvärr dog Mysan på nyårsafton 2010. Hon kommer vara evigt älskad och saknad!