Till salu!

Här nedan är ett urval av de hästar som jag förmedlar. De flesta hästarna står i Holland och är självklart tillgängliga för provridning. Det är varken dyrare eller tar längre tid att åka till Holland än vad det tar att åka Stockholm-Skåne! Vill du kan vi ombesörja allt praktiskt både kring din resa och importen av din nya häst.

 

 

Sto -06 169 cm i mkh

E: UB40                   Ue:Gregor

SÅLD

Fantastisk häst med all talang som behövs för för FEI nivå. Mycket bra stam. Betäcktes med Totilas som 4 åring, därför något sen i utbildningen. Byter.

 

 

Valack -08  165 cm i mkh

E: Sting                  Ue: Gouveneur

SÅLD

Vacker häst med stor utstrålning och en underbar personlighet. Väldigt trevligt temperament och enkel och säker att rida. Vill jobba! Inte tittig.  Väluppfostrad. Tävlad med vinster i Holland. Frisk och veterinärbesiktad ink röntgen.
http://www.youtube.com/watch?v=pYz0A69nRoM&feature=share&list=ULpYz0A69nRoM

 

 

Valack -09 165 cm i mkh

E: Dutch Dormello       Ue: Balzflug

 

Vänlig häst med med trevliga gångarter. Väluppfostrad och veterinärbesiktad.
http://youtu.be/vhY7r7wNT-8

 

 

 

Sto – 09 176 cm i mkh

           E: Jazz                         Ue: Havidoff

SÅLD

Den här stora vackra hästen har en framtid som potentiell topp dressyrhäst! Hon har electriska gångarter och stor utstrålning. Helsyster till Imke Schellekens-Bartels häst Hunter Douglas Toots!

 

Val -06

Final i Hollänska unghästchampionatet. Har vunnit i princip allt han startat. Rör sig fantastiskt, fina byten och piruetter. Väldigt trevlig häst att ha att göra med. Lättriden. Vid seriöst intresse, pris på förfrågan.